Avainsanat

, , , , ,

Tämä on niitä päiviä kun singahdellaan paikasta A paikkaan B ja paikasta B vielä paikan A:n kautta paikkaan C. Nälkähän pienen matkalaisen tulee!

Saavuin junan ravintolavaunuun ja olin yllättynyt. Tyylikäs, raikas, hieno! Siinä oli vrensimmäiset ajatukseni saapuessani VR:n uuteen Duetto-ravintolaan. Näytöillä pyöri ruokalistat ja vaihtoehtona oli yllättäviä annoksia, kun matkustaessa on tottunut ruokaan joka yleensä koostuu perinteisesti lihapullat muusilla ja munkkikahveilla.
Tilasin broitsurisottoa ja olin onnellinen annoksessa olevasta salaatista. Ruoan maku oli yllättävän hyvää. Olen monesti syönyt mauttomampaa lounasta, joten nyt VR yllätti tämän matkaajan täysin! Laskeskelin, että kymmenestä ruoka-annoksesta seitsemän oli gluteenitonta!

Pientä miinusta annan siitä, että ruokailuvälineet olisivat saaneet olla jämäkämpiä ja veden kuuluminen annokseen olisi ollut hienoa. Muuten kokemukseni oli positiivinen, niin positiivinen että päätin istua alas ja kirjoittaa tämän kirjoituksen junan puksuttaessa radallaan tasaisesti heiluen.

Onko muuten kokemusta, että joko junasta saa gluteenittomia leipiä?

Mainokset